Ridläger

Ridläger 2022


Jullovsläger- barn

3-5 januari

Välkommen på tredagars läger med två övernattningar på Väsby Stuteri tillsammans med din egna häst eller lånehäst. Under detta läger lägger vi fokus på att varje deltagare utvecklas på sin nivå både praktiskt och teoretiskt.

Ridlektionerna kommer att ske i små grupper och privat så att varje deltagare får så mycket hjälp som möjligt. Detta ridläger är till för dig som är mellan 7-12 år.

Lägret kommer att bestå av ridlektioner i ridhus, på ridbanan, ridtur ut tillsammans, longering där vi tränar upp ryttarens balans och sits som är mycket viktig för ridningen. Allt för att du ska få med dig så mycket som möjligt hem. Detta och mycket annat! Varmt välkommen att anmäla dig!

Pris för ridlägret är 4400 kr för dig med egen häst och 4600 kr för dig som lånar häst (se betalningsvillkor längst ner). Då ingår boende, mat och fika, alla lektioner samt box och hage för hästen.

Välkommen med din anmälan.


Jullovsläger – ungdom

7-9 januari

Välkommen på tre dagars träningsläger med två övernattningar på Väsby Stuteri tillsammans med din egna häst eller lånehäst. Under detta läger lägger vi fokus på att varje deltagare utvecklas på sin nivå både praktiskt och teoretiskt.

Ridlektionerna kommer att ske i små grupper och privat så att varje deltagare får så mycket hjälp som möjligt. Detta läger är till för dig som är mellan 13-18 år och som har mycket riderfarenhet och som satsar på att tävla med sin häst. Lägret kommer att bestå främst utav privatlektioner. Under teorin kommer vi att gå igenom ryttarens sits och inverkan samt tävlingsregler och andra saker som kan vara bra att tänka på vid träning och tävling med sin häst. Allt för att du ska få med dig så mycket som möjligt hem. Detta och mycket annat! Varmt välkommen att anmäla dig!

Pris för träningslägret är 4400 kr för dig med egen häst och 4600 kr för dig som lånar häst (se betalningsvillkor längst ner). Då ingår boende, mat och fika, alla lektioner samt box och hage för hästen.

Välkommen med din anmälan.


Betalningsvillkor

Betalning görs till Bankgiro: 5202-2456 eller till Swish: 123 236 35 54.

Märk din betalning med namn och datum på läger.

Anmälan är ej giltig förrän betalning är gjord. Vid sjukdom eller förhinder får man själv hitta en ersättare men det går givetvis bra att kolla med mig för reservlista.